Na een periode met veel beperkingen waarin weinig evenementen doorgang konden vinden, presenteren wij met genoegen en in volle enthousiasme de Goede Doelen Rally 2022!

Deze rally start op zaterdagochtend 16 april 2022 bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel en eindigt zaterdagmiddag in Oosterhout. Het goede doel voor dit jaar is onder andere Villa Pardoes. Zij maken het jaarlijks voor zo’n 600 gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar oud mogelijk, een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving te ervaren.

Professionele organisatie, goede verzorging en een zeer uitdagende route – uitgezet door meervoudig Tulpenrally winnaar Bart den Hartog – zorgen ervoor dat de rally inmiddels befaamd is in de omgeving maar ook landelijk de serieuze rallyrijders trekt. Een geweldige beleving voor rijders van ieder niveau!

Om deze rally mogelijk te maken en de opbrengst voor de goede doelen te maximaliseren, kunnen wij niet zonder sponsoren. Klik hieronder om uzelf als deelnemer, sponsor of vriend van de Rally aan te melden!

Wil je meer informatie over onze Rally? Stuur dan een mail naar onze secretaris Rally commissie 2022: Max Biemans: rt145rally@gmail.com

Klik hier om aan te melden

Villa-Pardoes-logo-cropped-300x217

BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE VAN DE 2019 EDITIE

Met de laatst gereden Ronde Tafel Rally van 2019 heeft RT 145 drie goede doelen kunnen sponsoren:

Deen en Moos zwommen samen met Maarten van der Weijden voor hun zusje Puck en alle andere kinderen met kanker. Zij ontvingen €2.500,-

De EHBO vereniging van Oosterhout, zonder wiens tomeloze inzet veel evenementen geen doorgang zouden kunnen vinden ontving €2500,-;

Het “50 dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde” boek ontving €1.000,-. Dit boek heeft als doel Oosterhoutse kinderen meer buiten te laten spelen. Door ze bijvoorbeeld uit te dagen om slootje te springen, zelf een vuurtje maken, een vlot bouwen en dat allemaal in en om Oosterhout.

Cheque Rally 2019 Deen en Moos
Cheque Rally 2019 EHBO Oosterhout
Cheque Rally 2019 50 dingen