rally geannuleerd

Helaas hebben we moeten besluiten de Rally voor 2020 op zijn huidige datum te annuleren. Zodra er een nieuwe datum bekend is, melden wij ons via sociale media!

Jaarlijks organiseert de Tafel 145 de Goede Doelen Rally. De rally staat open voor iedereen en elk jaar nemen ruim 50 equipes het tegen elkaar op in de meest bijzondere bolides terwijl ze genieten van de prachtige natuur in Nederland en België.

Sinds een drietal jaar is de rally uitgebreid met een avondetappe. De Ronde Tafel Rally staat elk jaar in hetzelfde weekend gepland: de vrijdagavond en zaterdag vóór pasen.  Inschrijven staat open voor de zaterdag of de gecombineerde vrijdag- en zaterdagrally.

In 2020 gaan de opbrengsten van de Rally naar de Stichting Met Je Hart Oosterhout die zich inzet tegen vereenzaming van ouderen en de EHBO Oosterhout zonder wiens vrijwillige inzet de meeste evenementen in de regio geen doorgang zouden kunnen vinden.  

BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE VAN DE 2019 EDITIE

Met de Ronde Tafel Rally 2019 heeft RT 145 drie goede doelen kunnen sponsoren:

Deen en Moos zwommen samen met Maarten van der Weijden voor hun zusje Puck en alle andere kinderen met kanker. Zij ontvingen €2.500,-

De EHBO vereniging van Oosterhout, zonder wiens tomeloze inzet veel evenementen geen doorgang zouden kunnen vinden ontving €2500,-;

Het “50 dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde” boek ontving €1.000,-. Dit boek heeft als doel Oosterhoutse kinderen meer buiten te laten spelen. Door ze bijvoorbeeld uit te dagen om slootje te springen, zelf een vuurtje maken, een vlot bouwen en dat allemaal in en om Oosterhout.

Cheque Rally 2019 Deen en Moos
Cheque Rally 2019 EHBO Oosterhout
Cheque Rally 2019 50 dingen